Bij de Zonnebloem gaat het om mensen. Jong, oud, wie u ook bent, wat u ook doet. Omdat het voor u, met een lichamelijke beperking, soms lastig kan zijn om contacten te leggen is de Zonnebloem misschien iets voor u. Wilt u graag regelmatig huisbezoek, eens naar de film of gezellig naar de markt, neem dan contact met ons op. Onze 400 vrijwilligers binnen in de Regio Almelo (Tubbergen) staan klaar u te bezoeken. De 16 afdelingen binnen de regio Almelo organiseren regelmatig activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Ook het bestuur van de regio Almelo organiseert activiteiten, van vakanties, theatervoorstellingen tot boottochten etc.

Uiteraard zijn vrijwilligers ook van harte welkom. Er is genoeg te doen, als vaste bezoeker van een gast, het organiseren van activiteiten, bestuurslid, of vrijwilliger worden op projectbasis. Kortom heel veel mogelijkheden.

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken

Aankomende activiteiten

  • 6 dgn vakantie in de Palatijn te Alkmaar.

    Alkmaar is ver buiten onze landsgrenzen befaamd als dé kaasstad van Nederland. De wekelijkse kaasmarkt zomers is 1 van de grootste toeristische attracties van het land.

    21 sep 2015

Er kan zoveel meer dan je denkt

Vrienden loterij