Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstmiddag 2017

Zonnebloem afdeling

Een gezellige middag / avond bij Intratuin Rosmalen en Het wapen van Rosmalen.

Dinsdag 11 december.... Wat zal het worden morgen? Het sneeuwt de hele dag door. Het lijkt een herhaling te worden van ons uitje afgelopen januari, ook toen moesten we het noodgedwongen gaan verzetten. Sommige gasten bellen: "Gaat het door morgen"?, "wordt het weer verzet?". We wachten maar rustig af, de voorspellingen voor de 12e zijn niet ongunstig. Gelukkig blijken de weerberichten uit te komen, hoewel de sneeuw niet weg is, is het gestopt met sneeuwen en zijn de wegen goed begaanbaar. 

Al ruim voor vertrek hebben enkele vrijwilligers zich verzameld en worden de stoepen en paadjes keurig schoongemaakt voor de gasten, zodat iedereen veilig in de bus kan.

Rond half 3 zijn we in Rosmalen bij Intratuin, waar we eerst koffie drinken met lekkere appeltaart erbij. Tijdens de koffie worden er lootjes verkocht, later op de middag zal de verloting zijn. Na de koffie kon iedereen op eigen gelegenheid gaan winkelen, de nodige kerstspulletjes zijn aangeschaft!

Rond 16.30 uur weer terug in de bus, eerst  zijn de lootjes getrokken, er waren een paar mooie kerststukken te winnen en nog een aantal andere kleinere prijzen. Daarna zijn  we naar Restaurant "Het wapen van Rosmalen" gegaan en hebben daar heerlijk kunnen eten van een uitgebreid (wok)buffet en rond 20.30  zijn we na een gezellige tijd met elkaar weer richting Wijk en Aalburg gereden.

 

Diane van der Wiel

0416-697232
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan pretparken
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken