Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Voorzitter gezocht!

De Zonnebloem in Aalburg is op zoek naar een voorzitter!

De Zonnebloem in Aalburg organiseert diverse activiteiten voor deelnemers van haar afdeling. Zonder de hulp van vrijwilligers is het onmogelijk deze activiteiten te organiseren. Ook bij de afdeling Aalburg willen we graag activiteiten blijven organiseren. Hiervoor zijn we hard op zoek naar een vrijwillige, enthousiaste

VOORZITTER

Wat doe je?
Als voorzitter ben je de spil van ons bestuur en werk je nauw met de andere bestuursleden samen. Je zit de vergaderingen voor en je helpt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging. Verder help je soms mee met het organiseren van een activiteit voor onze deelnemers. Je deelt je tijd zelf in. Gemiddeld besteed je ongeveer een dagdeel per week.

Wie ben je?
Het belangrijkste is dat je goed kunt samenwerken in een team. Je kunt ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers en hen ook stimuleren. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.

Wat krijg je er voor terug?                                                           Een zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van werkzaamheden Het is afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer. Natuurlijk krijg je ondersteuning en je kunt workshops volgen. We vergoeden je onkosten en er is ook een verzekering tijdens de werkzaamheden voor de Zonnebloem.              

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse in de bestuursfunctie van voorzitter? Neem gerust contact met ons op via telefoon, het contactformulier rechts boven aan de pagina of mail ons.

Kom kennismaken, wij maken graag kennis met jou!!

Diane van der Wiel

0416-697232
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan pretparken
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken