Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voorzitter gezocht!

De Zonnebloem in Aalburg is op zoek naar een voorzitter!

De Zonnebloem in Aalburg organiseert diverse activiteiten voor deelnemers van haar afdeling. Zonder de hulp van vrijwilligers is het onmogelijk deze activiteiten te organiseren. Ook bij de afdeling Aalburg willen we graag activiteiten blijven organiseren. Hiervoor zijn we hard op zoek naar een vrijwillige, enthousiaste

VOORZITTER

Wat doe je?
Als voorzitter ben je de spil van ons bestuur en werk je nauw met de andere bestuursleden samen. Je zit de vergaderingen voor en je helpt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging. Verder help je soms mee met het organiseren van een activiteit voor onze deelnemers. Je deelt je tijd zelf in. Gemiddeld besteed je ongeveer een dagdeel per week.

Wie ben je?
Het belangrijkste is dat je goed kunt samenwerken in een team. Je kunt ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers en hen ook stimuleren. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.

Wat krijg je er voor terug?                                                           Een zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van werkzaamheden Het is afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer. Natuurlijk krijg je ondersteuning en je kunt workshops volgen. We vergoeden je onkosten en er is ook een verzekering tijdens de werkzaamheden voor de Zonnebloem.              

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse in de bestuursfunctie van voorzitter? Neem gerust contact met ons op via telefoon, het contactformulier rechts boven aan de pagina of mail ons.

Kom kennismaken, wij maken graag kennis met jou!!

Diane van der Wiel

0416-697232
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan pretparken
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken