Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Daten met een beperking

Heel, heel af en toe gebeurt het wel eens. Dan slaat tijdens een Zonnebloemuitje de vonk tussen twee deelnemers over. Maar waar kun je nog meer terecht om mensen te ontmoeten? Trek er bijvoorbeeld op uit. Ga naar een speciaal evenement. Of surf op het internet. 

Er op uit 

Je kunt er natuurlijk op uit trekken. Er zijn diverse evenementen, waar je leuke singles kunt ontmoeten. Datingassistent.nl organiseert bijvoorbeeld kleinschalige, gezellige driegangendiners. Maar ook speeddate-avonden en een Lady’s Day. Kijk voor de agenda op hun website. 

Internetdaten 

Ben je wat meer afwachtend? Of ben je vanwege je handicap wat minder mobiel? Dan biedt het internet uitkomst. Leuke singles spotten op datingsites is hartstikke leuk. En je favoriet een berichtje sturen net wat makkelijker. Er zijn vele datingsites voor allerlei doelgroepen. Dus ook voor mensen met een beperking. Sommige sites bieden zelfs hulp van een (online) coach. Deze zal je alles leren over digitaal flirten en het maken van een aantrekkelijk profiel. 

Datingassistent.nl is voor mensen met een beperking en bekend van het BNN-programma The Undateables. De site biedt een gratis kennismakingsgesprek met een datingcoach. Daarin kun je de organisatie leren kennen en vragen stellen. Dit verplicht je tot niets. Wil je verder met ze, dan betaal je inschrijfgeld. De hoogte is afhankelijk van je inkomen. Een jaar bemiddeling kost 45 euro per maand. 

Zeddnet.nl is helemaal gratis. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die zich op andere contactwebsites niet thuis voelen. Je kan een profiel aanmaken, chatten en er is een forum. Hokjesdating.nl is opgericht door Hedwich van der Goot. Haar zus heeft een handicap. Door haar ervaringen werd Hedwich geïnspireerd een website te starten voor mensen met een beperking. Inschrijven is gratis. De site biedt hulp als je het moeilijk vindt om zelfstandig een date te vinden. Ze regelen een date van a to z. Je betaalt dan eenmalig 65 euro. 

Datingspecials.nl richt zich op speciale singles. Bijvoorbeeld mensen met een beperking, die het moeilijk vinden om op een ‘normale’ manier een date te vinden. Je kunt gratis lid zijn en betaald lid. Gratis leden kunnen profielen bekijken en berichten ontvangen. Als je betaald, heb je toegang tot meer functies. Een lidmaatschap van een maand kost 15,95 euro, een jaar 64,95 euro. 

Ook op TV

Op woensdag 3 september begon het nieuwe seizoen van ‘The Undateables’. Het programma volgt mensen met een lichamelijke (en/of verstandelijke) beperking tijdens hun reis op het liefdespad. Dit jaar doet een bekende van ons mee, Leonie van het Bolscher. Ze gaat geregeld met ons op vakantie en figureerde meerdere malen in onze campagnes.