Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Directeur

Marc Damen nieuwe directeur Zonnebloem

16-06-2017

Marc Damen (45) wordt met ingang van dinsdag 1 augustus 2017 de nieuwe directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem. Bij de vrijwilligersorganisatie volgt hij Noud van Rooij op, die met pensioen gaat. Damen was tot vorig jaar directeur van Diergaarde Blijdorp.

De Zonnebloem zet zich al bijna zeventig jaar in voor mensen met een lichamelijke beperking. Damen: “Ik zie er enorm naar uit om bij de Zonnebloem aan de slag te gaan. Het lijkt mij geweldig om me samen met al die betrokken en bevlogen vrijwilligers in te zetten voor mensen met een lichamelijke beperking.”

40.000 vrijwilligers
De Zonnebloem streeft naar een maatschappij waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. Jaarlijks gaan 117.000 mensen, jong en oud, mee met de dagjes uit en aangepaste vakanties van de vereniging. 40.000 vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in bij de 1.300 lokale Zonnebloemafdelingen.