Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Eerste werkdag Marc Damen

Eerste werkdag nieuwe directeur

01-08-2017

Marc Damen (45) start vandaag als directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem. Hij neemt het stokje over van Noud van Rooij, die met pensioen gaat. Damen was tot vorig jaar directeur van de Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. “Ik zie er enorm naar uit om bij de Zonnebloem aan de slag te gaan. De Zonnebloem is actief in vrijwel alle wijken, dorpen en steden van het land. Het lijkt mij geweldig om mij samen met die 40.000 betrokken en bevlogen vrijwilligers in te zetten voor oud en jong met een lichamelijke beperking”, vertelt hij.

Meemaken
De komende weken maakt Damen het Zonnebloemwerk van dichtbij mee. Zo gaat hij mee met dagjes uit van lokale afdelingen, bezoekt hij ons aangepast cruiseschip en verdiept hij zich in andere activiteiten van onze vereniging.