Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Directeur Marc Damen draagt prijs op aan alle Zonnebloemvrijwilligers

Zonnebloem wint voor tweede keer op rij Vakantie Award voor aangepaste vakanties

Zonnebloem wint Vakantie Awards 2023

De Zonnebloem heeft opnieuw de Vakantie Award gewonnen in de categorie aangepaste vakanties. “In 2020 wonnen we deze prijs ook, en in de coronajaren heeft er geen uitreiking plaatsgevonden. Nu winnen we deze prijs voor de beste aangepaste vakanties dus voor de tweede keer op rij” vertelt Marc Damen, directeur van de Zonnebloem. Hij nam de prijs zaterdagavond in ontvangst tijdens het Reisgala.  

Het Reisgala is een initiatief van TravMagazine. Tijdens deze avond worden traditiegetrouw de Vakantie Awards uitgereikt, een prestigieuze prijs binnen de reisbranche. 

“De Zonnebloem zet zich in om mensen met een lichamelijke beperking aangesloten te houden bij de samenleving, onder andere door hen in de gelegenheid te stellen om ook gewoon op vakantie te gaan. Dat kan alleen door de inzet van vele Zonnebloemvrijwilligers, zowel op ons volledig aangepaste vakantieschip, als ook bij de honderden vakanties op mooie plaatsen in Nederland, Duitsland en België. Aan al die vrijwilligers wil ik deze prijs dan ook graag opdragen", aldus een opgetogen Zonnebloemdirecteur. 

Zorgeloos genieten 

Het mogelijk maken van vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking is een van de speerpunten van de Zonnebloem. Dankzij de inzet van vrijwilligers en de steun van donateurs kunnen mensen met een (zware) lichamelijke beperking tegen een marktconforme prijs een aantal dagen zorgeloos te genieten van een volledig verzorgde reis, bijvoorbeeld op de bekende riviercruiser MPS de Zonnebloem. Daarnaast zijn er kleinschalige vakanties die gericht zijn op mensen met een complexe hulpvraag. Bovendien organiseren lokale afdelingen zelf groepsreizen met hun deelnemers, in Nederland of net over de grens.  

Zelfstandig op vakantie 

Ook voor mensen die zelfstandig op vakantie willen gaan, biedt de Zonnebloem biedt een platform. Op deze website deelt de Zonnebloem kennis over en ervaring met toegankelijke vakantieaccommodaties. Alle vakantiemogelijkheden zijn te vinden op onze website of terug te lezen in onze Gids 2023.

Foto: Bastiaan van Musscher/TravMagazine