Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dierenpark Amersfoort

dsc04436jpg

"Het was een superdag".

De bus zat helemaal vol. De chauffeur kreeg met moeite alle rollators en rolstoelen onder in de bus. Maar het lukte gelukkig wel.

Op wat piepkleine spettertjes na was het een bijna perfecte dag voor de dierentuin: niet te warm en niet te koud.

Het was een heerlijke temperatuur om in de buitenlucht te lunchen: een lekker belegd broodje of patat met een snack (kroket of frikandel) erbij. Die konden we "betalen" met de bonnen die we van Kitty hadden gekregen.

En dan waren er natuurlijk ook de dieren zoals dat hoort in een dierentuin: grote, kleine, dikke en dunne. Bij enkele hokken was het niet de moeite waard om lang te kijken, omdat er niets was te zien. Maar bij een aantal dieren was het heel leuk om een tijdje te blijven staan om te zien wat de dieren allemaal deden en hoe ze eruit zagen.

Gelukkig is niemand onderweg blijven steken, al waren er een paar hellinkjes die lastig waren om er een (zware) rolstoel tegenop te duwen; eraf ging vanzelf.

Om 15.40 uur was ook het souvenirwinkeltje bekeken, waren alle rolstoelen en rollators ingeladen en kon de bus weer naar Almere terugrijden. En toen pas begon het echt te regenen.

Zoals iemand zei: "Het was een superdag", geweldig.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk