Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Werelddansfestival Schagen

8 juli 2019 van 00:00 - 00:00 uur

Dansgroepen uit de hele wereld komen dansen in Schagen.

Met de Zonnebloem naar het  Werelddansfestival Schagen

Gaat u ok met ons mee genieten op maandagmiddagmiddag 8 juli a.s.

Het beloofd een waar spektakel te worden. Uit diverse hoeken van de wereld zullen de verschillende dansgroepen u meenemen in hun muziek, dans en cultuur.

Het programma begint om 14.00 uur

De kosten zijn € 12,50 per persoon incl. een  kopje koffie. 

Aanmelden kan tot 26 juni a.s. bij  Tiny Weijers  tel: 0223-522268 of  bij Mary Leijen tel: 06-29407208.

*Om in aanmerking te komen voor bezoek of meedoen met activiteiten hoeft u geen lid te zijn van de Zonnebloem. Wij zijn er voor mensen met een fysieke beperking vanaf 18 jaar.

Jolanda Wijnker

0223-522672
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk