Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

12 april 2020

pasen in crisistijd

2 juli 2019

optreden in een kleinschalige setting

16 april 2019

Jaarlijkse paasviering in Baexheimerhof

21 maart 2019

Gezelligheid in gemeenschapshuis de Roffert.

18 februari 2019

Gokje wagen, blijft leuk!

10 december 2018

Op maandag 10 december vierden wij weer een sfeervolle Kerstdiner voor een tiental speciale Zonnebloem gasten.

5 november 2018

En weer was het prijs!!

25 oktober 2018

Gevarieerde middag met diverse optredens

19 juni 2018

Picknick bij de fam.Linsen

19 februari 2018

8 januari 2018

Het jaar is al weer een paar maanden oud, maar we hebben niet stil gezeten. Het jaar werd begonnen met een Nieuwjaarsborrel. Even een terugblik.

11 juli 2017

Op dinsdag 11 juli waren we als Zonnebloem Baexem aanwezig bij de generale repetitie van de musical "Alles overboord".

20 juni 2017

Op 20 juni 2017 was de picknick van de Zonnebloem Baexem.

21 februari 2017

Dinsdag 21 februari hebben we op veler verzoek een extra kienmiddag georganiseerd. Er waren 19 deelnemers en 5 vrijwilligers.

17 januari 2017

17 januari j.l. luidde Zonnebloem Baexem het nieuwe jaar in met een heuse nieuwjaarsborrel bij "de Oude Smidse". Het was zoals gebruikelijk erg gezellig! Vrijwilligster Corry Rijks vertelt...

28 november 2016

Op 28 november was weer ons jaarlijks uitje naar Intratuin. Met 14 deelnemers en 4 vrijwilligers gingen we naar Weert. Het was aangenaam shoppen tussen de mooie en sfeervolle kerstartikelen....

28 september 2016

Woensdagmiddag 28 september j.l. waren we met 13 personen en 3 vrijwilligers te gast bij de familie Linssen in ons eigen Baexem. Om 14.00 uur werden we welkom geheten door mevrouw Tiny Linssen....

28 juni 2016

28 juni waren we te gast bij de familie Linssen in ons eigen Baexem waar we de mooie tuinen konden bezichtigen. Vooraf was er eerst een goed verzorgde picknick van, we mogen wel zeggen, grote klasse.

2 mei 2016

Maandag 2 mei 2016 gingen de deelnemers van de Zonnebloem naar het bedevaartsoord in Heppeneert. Mevrouw Maessen vertelt...

31 maart 2016

31 maart j.l. togen we met 9 dames en 4 vrijwilligers naar zaal "de Roffert" in Buggenum waar concertmuziek ten gehore werd gebracht. De zaal was met 9 afdelingen van de Zonnebloem Leudal goed gevuld.

15 maart 2016

Op dinsdag 15 maart 2016 werd weer het jaarlijks winkeluitje georganiseerd. Een zestal dames nam hieraan deel.

12 januari 2016

Voor het tweede jaar op rij hebben we een Nieuwjaarsborrel voor onze deelnemers georganiseerd. Het was weer een gezellige middag. Een terugblik van mevrouw Riet Teuwen:

Mien Verkoelen

06-51972738
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken