Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Maak kennis met Femke van Leeuwen

Graag wil ik me via deze weg aan u voorstellen.

Ik ben Femke van Leeuwen, 33 jaar en sinds mijn 10e levensjaar woon ik in het fijne dorp Beltrum. Ik woon samen met mijn vriend Michel Ballast en 2 kinderen, Kenji en Luca, aan de Batenburgstraat.

De afdeling Zonnebloem Beltrum is een actieve afdeling met veel vrijwilligers. We zijn met ongeveer 20 vrijwilligers en proberen ons zo veel mogelijk in te zetten voor de bewoners van Beltrum met een fysieke beperking van elke leeftijd. We organiseren het gehele jaar door activiteiten voor deze doelgroep en daar halen we veel voldoening uit voor ons zelf als vrijwilliger. We werken ook met één op één uitjes. Wanneer er de wens is van een gast om niet in groepsverband wat te ondernemen, proberen we een vrijwilliger aan deze persoon te koppelen om af en toe wat leuks te ondernemen samen.

Wilt u meer weten over de afdeling Zonnebloem Beltrum of heeft u vragen over het vrijwilliger worden/zijn? Bel of mail ons dan gerust via de contactgegevens vermeld op deze website. We kunnen altijd ondersteuning gebruiken 😊

Na een paar jaar als secretaris en daarvoor als algemeen vrijwilliger te hebben gefungeerd sinds 2010, ben ik sinds januari dit jaar (2018) voorzitter geworden van deze prachtige afdeling. Ik hoop dat we veel kunnen blijven betekenen in de toekomst voor de bewoners van Beltrum om zo de mensen te verrijken met een leuke, gezellige activiteit zodat iedereen kan genieten van de "kleine" dingen in het leven. Voor mensen zonder fysieke beperking gaat alles elke dag vanzelf en denk je bijvoorbeeld niet na over wanneer je gaat lopen, werken, fietsen of gaat sporten. Voor een persoon met een fysieke beperking ben je vaak afhankelijk van zorg en anderen die je bij de dagelijkse beslommeringen zullen helpen. Voor die mensen willen wij graag een extra glans aan het leven geven door het organiseren van wat leuks in Beltrum. Op onze website, via de Echo, onze vrijwilligers die langs de deuren gaan, lokale kranten en natuurlijk social media kunt u ons vinden en kondigen we de jaarlijkse activiteiten aan.

Ik hoop dat u ons benadert wanneer er vragen zijn over de afdeling Zonnebloem Beltrum of wanneer u zich wilt aanmelden als gast of vrijwilliger.

Tot ziens in Beltrum!

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals