Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Maak kennis met Angelique Huls-Karkdijk

Op 12 juni 1969 ben ik geboren in Nijverdal. In 1994 ben ik in het mooie Beltrum komen wonen. In 2015 ben ik gevraagd voor de Zonnebloem om in het bestuur te komen. Ik moest er wel over nadenken. Wat heeft mij over de streep getrokken; Ik wil wel graag wat betekenen voor de mede mens.

De bestuursfunctie is lekker creatief. Mijn functie binnen het bestuur is verjaardagen kaart sturen naar alle 80+ in Beltrum. Vanaf 85 jaar een presentje. Ik help bij de loten verkoop, vergaderingen in de regio en Raad van Overleg.

Ik kende de Zonnebloemvrijwilligers niet maar voel mij prettig in de groep. Door de betrokkenheid met onze gasten ben ik mooi ingeburgerd in Beltrum. Met mekare veur mekare. Waarom moet je vrijwilliger worden; Als je onze verhalen leest en je word er warm van, dan zou ik contact opnemen.

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals