Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Maak kennis met Anita Wallerbos-Hendriks

Anita Wallerbos-Hendriks geboren 24-04-1963 te Beltrum. Op 29 0ktober 1998 ben ik als vrijwilliger bij de Zonnebloem afd. Beltrum gekomen. In 2018 ben ik toe getreden tot het bestuur als vijfde bestuurslid. Nu ik kleiner ben gaan wonen komt er tijd vrij om meer op te pakken.

In het verleden heb ik de opleiding ziekenverzorgster gedaan en veel ervaring binnen de lichamelijke en geestelijke gezondheid opgedaan. Ik vind het fijn om mensen te ontmoeten voor een praatje of activiteit. Mijn taak binnen het bestuur zie ik als bijspringen waar nodig. Activiteiten ondernemen/regelen. Tevens zou ik onze gasten/zieken duidelijker in beeld willen brengen.

Vrijwilliger bij de Zonnebloem boeit mij omdat het contact van mens tot mens wederkerig is. Wij zijn er voor iedereen die door ziekte of handicap fysiek beperkt is geraakt. Wij zetten ons in voor mensen die niet gemakkelijk zelfstandig de deur uit komen. Vaak denkt men dat wij er alleen voor ouderen zijn. Ook voor jongeren met name voor mensen jonger dan 65 jaar willen wij ons inzetten.

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals