Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gezocht: Vrijwilligers Zonnebloem afdeling Beltrum

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking. Jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet. Wil jij je graag inzetten voor deze doelgroep? Laat het ons weten!

De Zonnebloem afdeling Beltrum zoekt altijd nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Als lid van de Zonnebloem Beltrum help je mee aan het bezoeken van mensen, activiteiten organiseren zoals met kerst en rondom de zomervakantie. Kortom, je zet je in voor de mensen die jouw hulp en/ of aanwezigheid goed kunnen gebruiken. Je kunt geheel zelf aangeven welke activiteiten jij leuk vindt om aan mee te helpen. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel uur je hieraan wilt besteden maandelijks of wekelijks.

Als je meer informatie wilt over het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem in Beltrum kun je contact opnemen met Linda Tiggeloven, secretaris afdeling Beltrum.

Stuur een e-mail met je contactgegevens en vragen naar: zonnebloemlinda2017@gmail.com

Vrijwilliger zijn verrijkt je leven en dat van een ander! :)

Linda Tiggeloven

0544464306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals