Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rijksmuseum een lust voor het oog

Oude meesters, delfts porselein, voor elk wat wils

Donderdag 13 september rond 12 uur komen de gasten van de vier Zonnebloem afdelingen van Kennemerland samen bij het Pannenkoekenhuis de Konijnenberg in Heemstede. We worden ontvangen door de medewerkers van Teva farmacie. Zij zullen een op een onze gasten deze dag begeleiden. Allereerst werd er natuurlijk gezellig bijgepraat, onder het genot van een enorme pannenkoek en een nog royalere ijscoupe! Daarna stapten we allemaal in de bus en gingen we via een "touristische route" op weg naar Amsterdam, naar het Rijksmuseum.

In het Museum konden de gasten heerlijk in de rolstoel gezeten met een begeleider hun eigen weg zoeken. Twee uur later ontmoette we elkaar weer in de hal van het museum. Lovende woorden over de kunstschatten maar ook over de werknemers van Teva, hun zorg en aandacht voor onze gasten werd zeer gewaardeerd. Een lekkere koek en een flesje water, ook dat was perfect verzorgd. Op de terugweg naar Kennemerland was het aanmerkelijk stiller in de bus, alle indrukken en de lange dag hadden voor vermoeidheid gezorgd. Een half uurtje later dan gepland kwamen we terug bij de Konijnenberg in Heemstede, daar stonden onze eigen trouwe chauffeurs in het zonnetje te wachten. Het was een prachtige dag en veel dank aan allen die dit georganiseerd hebben maar toch speciaal aan de mede- werkers van TEVA, hun slogan "we make better days" was helemaal waar!

 

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?