Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

"Samen op weg naar Kerst"

Hans Groen, onze voorzitter, schreef een kleine impressie van een prachtige Kerstviering in de kerk in Vogelenzang

Kerstviering de Zonnebloem in Vogelenzang 16-12-2018

Dromen zijn bedrog, maar voor onze kerstviering ging dat niet op over dromen van een witte kerst. Het team, dat heel veel werk verzet had om deze kerstviering te organiseren, heeft er geen hinder van ondervonden. Het is een bijzonder geslaagde middag geworden.

De gasten van de Zonnebloem werden in de Ontmoetingsruimte ontvangen met koffie, thee en heerlijke kerststol. Al snel was er een gezellige sfeer die moest worden onderbroken door een gang naar de kerk, het hoogte punt van deze middag.

De koster had de temperatuur op aangenaam niveau gebracht zodat een warm onthaal ook gevoelsmatig werd ervaren. De voor de Zonnebloem vrijgehouden plaatsen werden bezet en de kerk stroomde vol!

Zelfs de zijbeuken waren bezet.

Het koor Harlem Nocturne zong ons toe vanaf het balkon bij het orgel.

Wij genoten van het optreden door het koor, dat alle luisteraars van groot tot klein betrok bij de mooie liederen.

Na afloop konden wij bij de uitgang van de kerk genieten van glühwein en warme chocolademelk. Een bezoek aan de kerstmarkt in Dickens stijl, voor hen die er nog energie voor hadden, maakte deze dag compleet.

Het bestuur dankt het bestuur van de kerk en allen die deze opmaat naar Kerst mogelijk gemaakt hebben.

HansJMGroen,

Voorzitter Zonnebloem

Bennebroek-Vogelenzang

 

 

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?