Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

winterdiner

De kok van Casa Carmeli heeft weer een heerlijk diner gekookt voor de gasten van de Zonnebloem.

Voor 25 gasten was er een mooie tafel gedekt met witte kleden en tuiltjes rode rozen. Het bestek voor een voorgerecht, een hoofdgerecht en een toetje beloofde veel goeds. Oda, de kok van Casa Carmeli, kwam persoonlijk uitleggen hoe we de tafel moesten dekken en onze vrijwilligers gingen aan de slag. De gasten kwamen een voor een binnendruppelen en zochten hun favoriete plekje aan tafel. Inmiddels is dit diner een traditie geworden, de Zonnebloem komt alweer voor het derde achtereenvolgende jaar naar Casa Carmeli.

Het voorgerecht was een klein soepje en een knapperige kaasstengel, met daarnaast twee asperges bedekt met verkuimeld hardgekookt ei. Het hoofd gerecht was zoals altijd zeer royaal, een schnitzel, met warme groente, salade, gebakken en gefrituurde aardappeltjes en de overheerlijke appelmoes, "zoals mijn moeder hem ook maakte" aldus een gast. Een lekker glas wijn completeerde dit diner. Voor het toetje had de kok een vruchtensorbet bedacht. Een lekker zoet en licht dessert. Natuurlijk werd er door de vrijwilligers, keurig en snel geserveerd.

Het is behalve een heerlijk en verzorgd diner ook altijd erg gezellig, tijdens het eten is er volop de gelegenheid voor de gasten om bij te praten. Het is altijd leuk om te zien dat de gasten blij zijn elkaar weer te ontmoeten. Al met al was het  voor onze gasten een mooie middag die we volgend jaar zeker weer willen herhalen. Op deze plaats dank aan de vrijwilligers en de chauffeurs en een diepe buiging voor Oda de kok en haar keuken brigade! 

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?