Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de bollen

Teva Farmacie te Haarlem nodigde 10 gasten van de Zonnebloem uit voor een dagje naar de Keukenhof.

Op 21 maart, de eerste nog wat koele lentedag, bezochten gasten van onze afdeling op uitnodiging van Teva Farmacie te Haarlem de Keukenhof in Lisse .

Om half 11 werden de gasten en vrijwilligers getracteerd op koffie met iets lekkers, daarna gingen alle gasten in de rolstoelen en konden de vrijwilligers van Teva hun stuurmans kunsten tonen. Ondanks het koude weer was er zowel binnen als buiten al veel moois te zien.  

De vrijwilligers hebben de hele dag voor onze gasten gezorgd en het hun naar de zin gemaakt. De dag was perfect verzorgt met ook nog een voortreffelijke lunch.

Dank aan de chauffeurs die weer voor veilig vervoer hebben gezorgd en natuurlijk ook onze dank aan de Teva medewerkers voor hun inzet en enthousiasme.

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?