Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstsamenzang

Samen met de gasten op weg naar Kerstmis

Zaterdag 14 december, het was een druilerige dag, al vroeg kwamen de vrijwilligers bij elkaar in de ontmoetingsruimte van de kerk in Vogelenzang. Er was veel te doen. We verwachtten 60 deelnemers voor een lunch. De taken werden verdeeld, er werden broodjes gesmeerd, soep gemaakt, kerstbroden gesneden. Er werd prachtig tafel gedekt, de kerstkleuren groen en rood van de kleden en servetten stralen je tegemoet. Natuurlijk komen de eerste gasten al vroeg binnen. Na de koffie genieten de gasten van de lunch, Hans Groen spreek iedereen toe en vertelt dat er ook nog een presentje is voor iedereen, een mooie amarilisbol, over een week of drie staat die prachtig in bloei.

Na de lunch gingen de deelnemers aan de arm van de in Dickenskledij uitgedoste vrijwilligers naar de kerk.

Het koor Odyssee o.l.v. Addy Alberts bracht een gevarieerd en stemmig kerstconcert, het kerkpubliek kon verschillende kerstliederen meezingen, de zang werd musicaal omdlijst door een piano, een fluit en twee gitaren. Ook werd er een mooi kerstverhaal verteld. Tot slot bedankte Hans Groen allen voor hun inzet en wenste hij eenieder een vrolijk kerstfeest. 

 

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?