Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

jubileumfeest

Jubileumfeest Bennebroek-Vogelenzang

We hoeven niet meer af te tellen....de dag van het jubileum was daar!! . Gisteren genoten meer dan 100 gasten van een wervelende jubileum muziekmiddag. De zanger deed zingend de verschillende tafels aan waar de gasten aan hadden plaats genomen, hij gaf veel gasten de kans een verzoekje in te dienen of zelfs mee te zingen. Natuurlijk waren er de taartjes met de zonnebloemetjes erop, het drankje in de pauze en een gloedvolle speech van onze voorzitter. Na de muziekmiddag werd de zaal in gereedheid gebracht voor de receptie, tot onze vreugde kwam de burgemeester als eerste binnen en na het welkomswoord van onze voorzitter hield de burgemeester een mooie speech vol lof over de Zonnebloem. Ook Welzijn en de Regio spraken lovende woorden! De receptie werd goed bezocht door oud bestuurders en oud vrijwilligers, collega's uit de regio en er heerste een vrolijke sfeer en blijdschap om elkaar weer te zien.
Na de receptie was er een korte pauze, langzaam kwamen de vrijwilligers en de chauffeurs binnendruppelen voor het diner, eenmaal aan tafel ontsponnen zich al snel geanimeerde gesprekken, gelardeerd met lachsalvo's. Het diner was een groot succes, heerlijke gerechten, perfecte bediening, vriendelijke en zeer behulpzaam personeel van Restaurant de Vogelensangh. Voor Bas en de zijne hulde en heel veel dank.
We kijken terug op lange en drukke voorbereidingstijd die uitmondde in een prachtig jubileumfeest. Dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers, de hulp van de sponsoren en de vrolijke deelname van de gasten kijken wij terug op een mooi feest.

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?