Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bennebroek- Vogelenzang en Corona

Wat hebben we de afgelopen 8 weken ondernomen om onze gasten niet te vergeten?

Ja wat hebben we allemaal gedaan om onze gasten niet te vergeten in deze rare en beetje angstige coronawereld. Natuurlijk hebben de vrijwilligers de gasten op gepaste afstand bezocht, dit hield meestal in even zwaaien door het keukenraam, een kleinigheidje aan de deurkruk hangen, een telefoontje plegen, een mooi briefje sturen, aandacht op afstand zullen we maar zeggen. Namens het bestuur hebben alle gasten en vrijwilligers in het voorjaar een mooie kakelverse bos tulpen gekregen, ons geschonken door een kweker uit Hillegom. Onze voorzitter schreef de vrijwilligers een brief als hart onder de riem. Met Pasen is er namens het bestuur een anzichtkaart gestuurd met een passende Paasgroet, zo ook kwam er weer een brief voor de vrijwilligers met daarin wat we in de stille week allemaal moesten missen en hoe we dan maar in onze herinnering de Paas- en kerk vieringen van vorig jaar moesten proberen op te halen. Onze voorzitter wilde het nog persoonlijker maken en belde met hulp van een bestuurslid alle vrijwilligers op. Gewoon even horen hoe het gaat. Gelukkig deden zich nergens problemen voor en is iedereen nog gezond, we zijn ook wel heel voorzichtig en we volgen de regels in ieders belang goed op. In de meimaand tracteert het bestuur alle deelnemers op een verse gevulde koek. Onze AH winkel in Bennebroek bakt ze voor ons af en is als altijd de Zonnebloem gunstig gezind. Nu hopen we dat we binnenkort weer gewoon een kopje koffie kunnen gaan drinken bij onze gasten, het directere contact is waar zij toch het meeste behoefte aan hebben. Laten we hopen dat iedereen gezond blijft en dat er ook in bredere kring goed naar de adviezen van de regering geluisterd wordt. 

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?