Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

kerstpakket

114 flesjes wijn, 114 pakjes koek, chocolaatjes,zoutjes thee en nog meer lekkers.

Omdat we dit jaar maar zo weinig op stap geweest zijn met onze gasten vonden we dat we met Kerstmis wel een beetje groter uit mochten pakken. Zo gezegd, zo gedaan. Een heus Kerstpakket moest het worden. De plaatselijke super "Buurtgemak"  vond onze actie sympathiek en kwam ons met een mooie sponsering tegemoet. Wat was het leuk om met een piep klein groepje vrijwilligers de pakketten in te pakken. Corona proef in een enorm grote bollenschuur, mondkapjes voor, handschoentjes aan en deur op een kier voor de frisse lucht,  zo gingen we aan de slag. Aan het einde van de dag kwamen de chauffeurs. We waren erg blij met hun hulp om de distributie te verzorgenen. Samen doen we het, dat bleek ook nu weer! 

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer wat meer op stap met onze gasten, maar dit jaar kunnen ze genieten van een met liefde samengesteld kerstpakket.

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?