Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zomers cadeautje

Allemaal oppad met een cadeautje voor je gast en wat leuk is , het bonnetje mag naar de penningmeester.

πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽπŸ’πŸ«πŸŽ

Beste vrijwilligers,

Omdat het Corona virus misschien wel weg lijkt in deze prachtige zomer maar dat nog niet is, wil het bestuur, om de zomer te vieren, iets leuks doen voor al onze fysiek en niet fysiek beperkt gasten. Daarbij hebben we wel jullie hulp nodig...

Jullie mogen voor al jullie gasten een presentje kopen van maximaal 7.50 per persoon, ’n plantje, iets lekkers, een flesje wijn, een mooi tijdschrift, een fruitmandje, net wat bij je gast past, of voor allemaal hetzelfde, dat kan natuurlijk ook! (echtparen krijgen samen één cadeautje.)

We realiseren ons dat jullie niet alle gasten in een keer kunnen bezoeken maar omdat de gasten elkaar weer regelmatig spreken is het wel de bedoeling dat ze zoveel mogelijk in de maand juli dit presentje krijgen. Er zal vast over gepraat worden dat de ene wel al iets heeft en een ander nog niet, maar dat is met deze actie niet te voorkomen en uiteindelijk krijgt iedereen het presentje. 
 
Succes met iets persoonlijks kopen.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bovenstaande te verzorgen bel dan naar Veronica, dan zoeken we naar een oplossing en onze penningmeester neemt graag de bonnetjes on ontvangst zodat hij jullie kan terugbetalen.
 
Voor jullie allen een mooie zomer en dank voor het meehelpen om deze verrassing voor de gasten tot en succes te maken!
 
Hans, Ed, Marianne, Marian, Elly en Veronica

Veronica Reyns

023-5840041
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?