Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilliger worden?

Wilt u ook iets doen voor de Zonnebloem? Dat kan!

Vrijwilliger worden?

Zonnebloemvrijwilligers zetten zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen. Zij organiseren bezoek aan huis, activiteiten buitenshuis, vakanties en evenementen om zo het leven van andere mensen te verrijken.

De werkzaamheden bij de Zonnebloemafdelingen zijn:

 • regelmatig bezoeken van langdurig zieken, lichamelijk
 • gehandicapten en hulpbehoevende ouderen
 • organiseren, coördineren en begeleiden van
 • afdelingsactiviteiten
 • bijwonen van afdelingsvergaderingen
 • bestuurswerk
 • communicatiewerkzaamheden
 • werken aan projecten en nieuwe ideeën vormgeven

Wilt u ook iets betekenen voor de zieke en gehandicapte mensen bij u in Bennekom. Meld u dan aan bij :

Mevr. Alie Rijken, tel. 0318-414730, mail alierijken@gmail.com   

Een donatie

U kunt het plaatselijk Zonnebloemwerk in Bennekom ook financieel ondersteunen door een bedrag te storten op rekeningnummer NL31RABO0166159042 t.n.v. Zonnebloem plaatselijke afdeling Bennekom.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Carla Hilberink

06-15489677
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Winkelen
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken