Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstshow bij Groencentrum Witmarsum

Dinsdag 12 december zijn een kleine 25 gasten van Zonnebloem afdeling Bolsward naar de kerstshow in het tuincentrum in Witmarsum geweest.

Na een winters weekeinde was het op de middag van 12 december 2017 prachtig zonnig weer. De vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Bolsward brachten ruim 20 gasten bij Groencentrum Witmarsum. De reden? De jaarlijkse kerstshow!

Na een korte eerste verkenning door het tuincentrum werden gasten en vrijwilligers uitgenodigd in het "Tuincafé" voor koffie of thee met gebak.

Na dit aangename intermezzo hervatte ieder zijn/haar tocht langs de vele kerstkramen, kerstversieringen, kerstbomen en de ontelbare bakken met kerststerren, orchideen en andere planten.

Het was gezellig druk in het centrum en we kunnen terugzien op een geslaagde middag.

 

 

 

Jan Dijkstra

0515-569568
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen