Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

TONEELMIDDAG "DE NIEUWJAARSBORREL"

Terugblik toneelmiddag

We hadden een gezellige toneelmiddag in de sfeervol ingerichte zaal van Peters in Borculo.

 

De ruim 60 gasten schoten regelmatig in de lach tiidens de NIEUWJAARSBORREL.. Een toneelstuk om te lachen maar ook met een bijzondere inhoud. De oude gymleraar Erik werd gemist tijdens de reunie. Hij kwam op de reunie als Erika en was dus van geslacht veranderd. Een actueel thema verpakt in een blijspel. Dat maakte wel indruk.En we hopen dan ook dat er volgend jaar weer een mooi toneelstuk komt en een ieder weer in goede goede gezondheid aanwezig kan zijn,

Herman Koopman

0545-272073
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken