Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vrolijke middag

dorusjpg

De Voorjaarsmiddag zit erop en was zeer geslaagd.

Op 7 april was er weer een gezellige middag georganiseerd door de Zonnebloem. Het was een zonnige dag en de opkomst was fantastisch! De middag werd verzorgd door het Volendamse duo "Peter en Anja ". De middag was gevuld met een groot repertoire! Van Italiaanse naar Franse liedjes en van Dorus naar De Jantjes! En natuurlijk lieten ze nog even een aantal liedjes horen in orginele klederdracht!  Onder het genot van een hapje en een drankje heeft iedereen genoten! 

Herman Koopman

0545-272073
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken