Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Opfriscursus Verkeerskennis

Veilig Verkeer Nederland, Steunpunt Zuid biedt voor ervaren automobilisten in Den Bosch een opfriscursus Verkeerskennis aan.

Zo lang mogelijk mobiel blijven

Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis cursussen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch

We willen allemaal zo lang mogelijk onze eigen boodschappen blijven doen. Makkelijk een bezoekje brengen aan een vriend of familielid. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dan dat je zo lang mogelijk mobiel blijft?

Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan meedoen met de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van de gemeente ‘s-Hertogenbosch organiseren we dit jaar opfriscursussen voor de ervaren automobilist. Helemaal gratis, op een locatie in de buurt en ook nog eens gezellig.

Waarom een opfriscursus nuttig is? “Natuurlijk fiets je al je hele leven en heb je waarschijnlijk al jaren je rijbewijs. Meer dan genoeg ervaring dus.” zegt Lufenda Miedema, projectleider van Veilig Verkeer Nederland in Noord-Brabant. “Toch ben je, als je wat ouder wordt, een stuk kwetsbaarder in het verkeer dan een 20-jarige. Als er iets gebeurt, zijn de gevolgen vaak ernstiger. Maar je wilt wel blijven fietsen en autorijden. Daarvoor kan onze opfriscursus helpen: je verkeerskennis wordt weer even bijgespijkerd en je krijgt praktische adviezen van onze instructeur.”

Wat gaan we doen?

Je kunt meedoen met een opfriscursus waar in twee ochtenden je verkeerskennis wordt bijgespijkerd. Onze instructeur geeft uitleg over oude en nieuwe verkeersregels, -situaties en -borden.

Doe mee met de VVN Opfriscursus!

We organiseren de volgende cursussen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch:

  • Opfriscursus Verkeerskennis (je wordt verwacht op beide dagen)

’s-Hertogenbosch Zuid 4 en 11 september, 13.30-15.30 uur

’s-Hertogenbosch Empel Noord/Maaspoort 12 en 19 september, 9.30 tot 11.30 uur

Vinkel 27 september en 4 oktober, 19.30-21.30 uur

 

Bent u een ervaren verkeersdeelnemer en inwoner van de gemeente ‘s-Hertogenbosch dan kunt u zich tot één week voor aanvang van de cursus aanmelden op www.vvn.nl/opfrisdenbosch of tijdens kantooruren bellen met 088-5248850.

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

U ontvangt ruim voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.

Dick van Honk

0418514503
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk