Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

15 januari 2020

Een gezellige middag met aansluitend een stamppotbuffet om het nieuwe jaar een goede start te geven

21 november 2019

Een middag met "varssies en vertellegies" verzorgd door Hennie Kuijer.

28 mei 2019

Samen met afd. Coevorden hebben we een bootreis georganiseerd langs de Friese dorpen

14 maart 2019

Altijd favoriet bij onze gasten. Een gezellige middag met een paar rondes Bingo met leuke prijzen en aansluitend een koffietafel

17 januari 2019

Een jaarlijks terugkerende middag aan het begin van het nieuwe jaar

7 december 2018

Het jaarlijkse bezoek aan een tuincentrum rond de Kerstdagen is altijd gezellig en feestelijk.

20 september 2018

Gewoon een gezellige middag onder het genot van thee of koffie met veel lekkers

7 juni 2018

Bezoek aan het mooie Bargerveen, met een rondrit en aansluitend een lunch

29 maart 2018

Een uitgebreide brunch in Paassferen. Lekker en gezellig

11 januari 2018

Een gezellige middag om met elkaar het nieuwe jaar goed te starten.

6 september 2017

Dagtocht met Brinkzicht met een rondvaart door Giethoorn

9 mei 2017

Dankzij een mooie sponsoring was het mogelijk om deze boottocht aan onze gasten aan te bieden. Nogmaals hartelijk dank aan de gulle gever.

29 april 2017

Ieder jaar worden de vrijwilligers van de afdelingen in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dit jaar is gekozen voor een workshop Bloemschikken bij Bloemenwerk in Dalen

24 april 2017

In 2017 willen we een paar keer met kleinere groepjes gasten Wildlands bezoeken. Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiƫle bijdrage van Stichting Ons Dalen.

12 januari 2017

Net als voorgaande jaren was er een nieuwjaarsbijeenkomst in Restaurant Cornelis in Dalen.

14 december 2016

Jumbo supermarkt biedt de Zonnebloem ieder jaar 200 gratis maaltijden aan. Afdelingen kunnen maximaal 20 maaltijden bestellen om een gezellige avond voor een aantal gasten te verzorgen.

13 oktober 2016

We beginnen de middag met een gezellige bingo met leuke prijzen en aansluitend wordt een stamppotbuffet geserveerd

4 augustus 2016

4 augustus jl. zijn we naar een speciale galavoorstelling geweest van Het Wereld dans en muziekfestival SIVO te Odoorn.

2 juni 2016

Via een toeristische route richting Lemele, na aankomst een huifkartocht door de mooie omgeving van de Imminkhoeve en aansluitend een High Tea

14 januari 2016

Aan het begin van januari is een gezellige middag georganiseerd om onze gasten een mooi nieuw jaar te wensen.

10 december 2015

Ieder jaar proberen we rond de Kerstdagen met een aantal gasten een tuincentrum in kerstsfeer te bezoeken. Dit jaar zijn we naar Tuinland Assen gegaan.

9 december 2015

Jumbo supermarkten heeft de Zonnebloem de mogelijkheid geboden om de gasten die de feestdagen vaak in eenzaamheid doorbrengen een leuke avond te bezorgen met een gratis 3 gangenmaaltijd.

26 mei 2015

De boottocht is altijd zeer geliefd bij onze gasten en ook deze keer was er voldoende animo.

18 maart 2015

18 maart 2015 zijn we met zo'n 45 gasten naar Brinkzicht in Vledder geweest voor een middag Cabaret vooraf gegaan door een 3 gangen maaltijd.

Henny Jansen

06-30515445
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?