Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

boottocht langs de Friese dorpen

015-bootreis-mei-2019jpg

Samen met afd. Coevorden hebben we een bootreis georganiseerd langs de Friese dorpen

Vanaf 08.30 uur kon er worden ingestapt en iedereen was ruim op tijd aanwezig. Zowel de bus uit Coevorden als uit Dalen kon op tijd vertrekken richting Sneek. Gelukkig viel de drukte op de weg mee, ondanks de landelijke staking van het Openbaar Vervoer. Richting Friesland klaarde ook het weer op en brak de zon door. Na een voorspoedige rit arriveerden we in Sneek waarna iedereen aan boord kon. Dankzij de hulp van de vrijwilligers, de chauffeurs en het personeel van de boot verliep dit voorspoedig zodat onze gasten snel ingescheept waren. Nadat iedereen een plekje had gevonden werd de koffie geserveerd en kon de boot vertrekken. De vrijwilligers zorgden deze dag voor de bediening en na de koffie werden de voorbereidingen getroffen voor de maaltijd. Ondertussen konden onze gasten genieten van het uitzicht en werd er volop met elkaar gekletst. Een lekkere drie gangen maaltijd werd uitgeserveerd waarvan iedereen heeft genoten. Nadat alles weer was opgeruimd en afgewassen kregen de gasten nog een kopje koffie of thee met een lekkere bonbon.  Rond 15.00 uur meerden we weer aan in Sneek voor de terugreis. Om 17.00 uur was iedereen weer terug in Dalen en Coevorden. Het was weer een geslaagde dag.

Henny Jansen

06-30515445
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?