Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ontmoetingsdag

Zonnebloem afdeling

Op 16 september jl. vond de ontmoetingsdag plaats.

Deze vond plaats in Grand Café Restaurant In de hagen.  Zo’n 90 senioren uit Delden en Ambt Delden hebben elkaar die dag ontmoet en kunnen genieten van een heerlijke en gezellige dag. Na de koffie met een gebakje werd er ’s morgen gezellig bijgepraat en kwam “tante Maartje” tot grote hilariteit van eenieder op bezoek. Tante Maartje, in werkelijkheid  vrijwilligster Jolanda Raanhuis, zorgde met haar leuke act voor de nodige lachsalvo’s uit de zaal. Hierna werd het tijd voor een drankje waarna aansluitende de lunch werd geserveerd.

Voor de middag stonden “De Olde Deerns” op het programma. Twee dames die met herkenbare sketches en liedjes de zaal wisten te boeien. In de pauze van het programma werd er door iedereen uitgebreid bijgepraat en genoten van een hapje en een drankje. Tegen 17.00 u ging ieder weer huiswaarts, soms wat moe maar zeker voldaan en tevreden, gezien de reacties van de deelnemers bij het afscheid.

“Het was echt een succes en gezien de grote opkomst gaan we hier gewoon mee door. Volgend jaar dus weer,” aldus onze voorzitster Giny Geerling. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals