Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ontmoetingsdag 2017

Zonnebloem afdeling

Ontmoetingsdag 2017

Woensdag 13 september hebben de Zonnebloemvrijwilligers van de afdeling Delden-Ambt en Stadweer de jaarlijkse ontmoetingsdag gehouden in De Hagen in Delden

De 100 zonnebloemgasten werden om half 11 ontvangen met een kopje  koffie met een slagroomsoes,waarbij iedereen gezellig  kon bijkletsen met elkaar.

Giny Geerling  heette iedereen welkom onder het genot van een drankje.

In de middagpauze stond er een heerlijk warm en koud buffet klaar o.a, satestokjes, gehaktballetjes salades en  kleine sandwiches en een lekker ijsje toe.

Na het heerlijke buffet werd er een muzikale bingo gehouden . Er werden liedjes gedraaid en mee gezongen door Kees Bos,de bedenker van de muzikale bingo,hij deed dat met veel  humor en hilariteit.Men kon meezingen  en het herkende liedje aankruisen  op de bingo kaart.Daarbij waren er leuke prijsjes te winnen.

Om 4 uur was deze gezellige dag afgelopen.

Iedereen ging  tevreden naar huis of werd in de rolstoel weer teruggebracht door de vrijwillgers.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals