Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloemloterij

Bedankt voor het kopen van Zonnebloemloemloten

Op Koningsdag zijn er dit jaar door de bezoekers van de rommelmarkt in Delden weer veel Zonnebloemloten gekocht. Daarmee heeft u weer ruimhartig bijgedragen aan het werk van de Zonnebloem. Van allerlei uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking tot het verstrekken van Zonnebloemauto’s, geschikt om een rolstoel of scootmobiel in mee te nemen. U allen willen wij graag bedanken voor uw steun aan het Zonnebloemwerk en natuurlijk hopen we dat u met uw lot een prijs zult winnen. De prijzenpot zit vol met leuke prijzen dit jaar. Wat dacht u van een moderne e-bike, een droomreis naar keuze of een iPad. Ook een ballonvaart voor twee personen en € 15.000,- zitten in het pakket Dus koop een lot en maak kans op één van deze ruim 5.000 prijzen! De opbrengst van de loterij gaat volledig naar de Zonnebloem en maakt ons werk mede mogelijk. De activiteiten, het huisbezoek, de vakanties en vele projecten. U koopt uw loten bij een van onze vrijwilligers of direct online. Een lot kost € 2,- per stuk. Heeft u al loten gekocht, maar is de trekking nog ver weg? Registreer uw loten dan online en ontvang automatisch de uitslag per e-mail. Op maandag 8 oktober 2018 vindt de trekking plaats.

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals