Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

musical De Jantjes

musical-de-jantjes-47507de3-0fd9-4771-b9c6-bbbfe1cc8845

4 november 2018 van 14:00 - 17:30 uur

De afdelingen Segbroek en Loosduinen bezoeken "De Jantjes". Musical in vijf bedrijven uitgevoerd door muziekvereniging ODES in de Grote Zaal van de Rijswijkse Schouwburg.

Residentie Odes bestaat 85 jaar! Daarom brengen zij dit jaar de Hollandse musical De Jantjes. Ze nemen u mee naar het gezellige Amsterdam van de vorige eeuw.

Wie kent niet de klassiekers Oh Mooie Westertoren, Wordt Nooit Verliefd en nog vele andere liedjes. Dit alles gebracht met veel dans en ondersteund door een live orkest.

Muziekvereniging ODES voert de musical "De Jantjes" op In de Grote Zaal van de  Rijswijkse Schouwburg. Het is een musical in vijf bedrijven, op muziek van Louis Davids & Margie Morris. De tekst is van Herman Bouber. In 1920 ging deze musical in Amsterdam in premiere. 

Aanmelden  tot uiterlijk 30 april. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de matinee op zondag 4 november. 

kosten € 30.-- (ooievaarspashouders € 15.00)

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals