Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.
Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.
Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies.

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macOS), Safari (iOS), Opera.

Ervaringen

14 juli 2018

Na wat moeilijkheden met gerooide kersenbomen en andere ongemakken zijn we 14 juli toch gaan kersen eten.

20 februari 2018

Deze keer naar de Pannenkoekenboerderij “Aan de Linge”in het landgoed “Heerlijkheid Hemmen”.

26 januari 2017

Bibliotheek te Dodewaard

16 december 2016

Op 16 december hebben we onze jaarafsluiting gehad. Deze kerstmiddag is onderhand een traditie geworden.

17 november 2016

Jaarlijks uitje. Zodra Intratuin zich in Kerstsfeer heeft gehuld!

20 oktober 2016

Locatie: Bibliotheek Dodewaard

25 juni 2016

De vrijwilligers en bestuur van 't Pakhuis waren enorm gastvrij, behulpzaam en hebben een bijzondere middag georganiseerd met diverse activiteiten.

28 april 2016

Streekmuseum Baron van Brakell is gevestigd op het landgoed Den Eng in Ommeren. Het museum heeft als doelstelling bezoekers te informeren over het verleden van de Betuwe.

25 maart 2016

. In het pittoreske Hemmen wat zo lekker dichtbij is en toch waan je je in een ander land. We weten inmiddels vast allemaal wel dat we de stamppot van de Spanjaarden hebben maar ...

15 oktober 2015

Op deze regenachtige middag heeft een aantal gasten van de Zonnebloem(afd. Dodewaard) zich vermaakt met een aantal spelletjes.

18 mei 2015

Soest, Sauerland met diverse afdelingen van De Zonnebloem o.a afd.Dodewaard

23 maart 2015

Op 23 maart namen we afscheid van onze penningmeester. Hieronder een kort stukje over haar tijd in het bestuur bij Dodewaard.

10 maart 2015

Dinner voor twee met o.a. Ron Brandsteder, Petra Berger, Joke de Kruijf en nog enkele artiesten/ zangers.

19 februari 2015

Restaurant Herberg De Engel, Dodewaard.

20 januari 2015

4 bestuursleden, waaronder twee nieuwe bestuursleden, zijn bijgepraat door een computerdeskundige.

7 januari 2015

Op 7 januari 2015 was er een gezellige bijeenkomst georganiseerd voor de vrijwilligers en hun partners van de Zonnebloem afdeling Dodewaard.

19 december 2014

De kerstmiddag is de afsluiting geweest van ons jubileumjaar, waarin onze afdeling 10 jaar bestond, waar uitgebreid aandacht aan besteed is.

13 september 2014

Bloemen als tolk voor De Zonnebloem

30 mei 2014

Vrijdag 30 mei was een zonnige dag. Een mooie dag voor een jubileumviering op het Fruitpark in Ochten.

Gerrit Weikamp

0488-411966
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken