Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kersen eten

Zonnebloem afdeling

Na wat moeilijkheden met gerooide kersenbomen en andere ongemakken zijn we 14 juli toch gaan kersen eten.

We konden terecht op het kleinfruitbedrijf van Gerwin van Maanen. De bijzonder smakelijke kersen kwamen van zijn achterbuurman. Ook deze bomen zijn inmiddels gerooid. Gerwin hield een interessant verhaal over de frambozen en bessenteelt. De ontvangst was aller hartelijkst. We hadden een heerlijke plek om te zitten. Dankzij de royale sponsoring van Ton kon iedere gast met de nodige kersen naar huis. Na de flink wat kersen, bessen en frambozen te hebben genuttigd en ook de tokkelroom eer te hebben aangedaan, ging iedereen voldaan naar huis. Het wordt steeds moeilijker om een geschikt plekje te vinden. De kersenbomen verdwijnen in ras tempo. Maar ook zonder kersenbomen kunnen we wel kersen eten.

- Gerrit Weikamp

Gerrit Weikamp

0488-411966
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken