Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoeken eten met de Zonnebloem

Deze keer naar de Pannenkoekenboerderij “Aan de Linge”in het landgoed “Heerlijkheid Hemmen”.

De vrijwilligers zorgden ervoor dat de gasten van huis werden opgehaald en kon het feest beginnen.

Tijdens  een drankje werd een soepje en een pannenkoek besteld, en tijdens het wachten hierop werd er gezellig gekeuveld. Er werd geïnformeerd naar gezondheid, kinderen en kleinkinderen; al met al een gezellig samenzijn en, door samen te eten i.p.v. alleen, een doorbreking van de dagelijkse sleur.

Het ijs als nagerecht werd alle eer aangedaan en, na een dankwoord van de voorzitter Gerrit van Maanen, werd iedereen weer naar huis gebracht.

Een zeer geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar!

Als u belangstelling heeft voor de Zonnebloem, bekijk dan onze website: https://www.zonnebloem.nl/dodewaard of bel naar Gerrit Weikamp. (tel: 411966)

-Piet van Ingen

Gerrit Weikamp

0488-411966
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken