Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bezoek vrijwilliger

Dodewaard - “Er kan zoveel meer dan je denkt” is het motto van nationale vereniging De Zonnebloem. Dat geldt niet alleen voor de gasten maar ook voor de vrijwilligers.

Dat geldt niet alleen voor de gasten maar ook voor de vrijwilligers. In onze samenleving willen we graag een handje helpen, maar zitten we vaak te jongleren met de tijd. 

De Zonnebloem denkt graag met u mee hoe u in de praktijk op een flexibele wijze toch vrijwilliger kunt zijn zonder dat uzelf in de knel komt. De Zonnebloem gaat mee met de tijd en de behoeften van de vrijwilligers. In Dodewaard zijn we vooral op zoek naar “bezoek vrijwilligers”. Deze vrijwilligers gaan op bezoek bij een gast van De Zonnebloem hier in Dodewaard. Na een intake gesprek wordt er een gast gezocht die aansluiting vindt bij de vrijwilliger. Pas als het aan beide kanten een geslaagde match is, gaat het bezoekwerk door. Gast en vrijwilliger spreken zelf een bezoek frequentie af.

  • Hebt u een hart voor mensen (een “mensenmens”)? Dan is dit werk echt iets voor u.
  • Het bestuur is dringend op zoek naar vrijwilligers die bezoekwerk willen doen.
  • Wat vragen wij van u?  Een luisterend oor en regelmatig bij één of meer mensen op bezoek gaan.

Als vrijwilliger staat u er niet alleen voor. We hebben bij De Zonnebloem een vertrouwenspersoon en zinvolle cursussen ter ondersteuning zoals een basiscursus bezoekwerk en een cursus voor nieuwe bestuursleden.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met:

Gerrit Weikamp 0488-411966 of E-mail: zonnebloemdodewaard@gmail.com

Website: www.zonnebloem.nl/dodewaard

Gerrit Weikamp

0488-411966
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken