Reserveer direct online

Zonnebloemauto huren

De Zonnebloem is er voor mensen met een beperking. Vaak zijn zij afhankelijk van aangepast vervoer. De Zonnebloemauto biedt flexibel rolstoelvervoer waarmee je samen met eigen familie of kennissen in een auto zit. Alle praktische informatie vind je op deze pagina.

De Zonnebloemauto huren

Reserveren kan, ook ’s avonds en in het weekend, via de website van Welzorg Auto op Maat,  of bekijk eerst de veelgestelde vragen over de Zonnebloemauto.

Vraag registratienummer aan

Als je voor de eerste keer de Zonnebloemauto huurt, vraag je eerst een registratienummer aan via dit aanvraagformulier. Hiermee kun je vervolgens direct de Zonnebloemauto reserveren.

Zo geregeld Reservering wijzigen of annuleren?

Stuur een mail naar Welzorg en je reservering wordt zo snel mogelijk aangepast. Vermeld daarbij je naam, het reserveringsnummer, de locatie van de auto en de huurperiode.

Vragen over de Zonnebloemauto?

Neem voor vragen over de Zonnebloemauto contact op met Welzorg. Zij verzorgen de verhuur van de auto en staan je graag zowel telefonisch als per e-mail te woord. Heb je een vraag over het Zonnebloemauto-registratienummer? Bel dan met het contactcentrum van de Zonnebloem via 076-5646464.