Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering op 17 december 2016

Zonnebloem afdeling

Ook dit jaar was er weer de jaarlijkse Kerstviering in De Meent in Angerlo.

De gasten werden al vroeg verwacht in De Meent. Buiten werden zij verwelkomt door de Midwinterhoornblazers van de Meulenvelders en binnen werden zij verwelkomt met een Kerstlunch. Na de heerlijke, uitgebreidde lunch konden de gasten genieten van een optreden van het Zonnebloemkoor, die feestelijke decemberliederen zongen, waardoor de Kerstsfeer al snel aanwezig was. Na een geweldige middag gingen de gasten met een kleine Kerstattentie, voldaan na huis. De vrijwilligres die zich ook dit jaar weer belangeloos hadden ingezet, bleven nog even, onder het genot van een drankje, napraten. Een mooi Zonnebloemjaar is afgesloten en de eerste ideeen voor volgend jaar werden alweer besproken. Alle vrijwilligers: namens het bestuur: bedankt voor jullie inzet van het afgelopen jaar, zonder jullie zouden er geen mooie en gezellige activiteiten zijn geweest.

Gerie Joon

0313-475385
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken