Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de film

naar-de-film-64e89169-46b6-40e8-b6fc-95f93b4a419e

18 maart 2020 van 13:30 - 16:30 uur

Gezellig samen naar de film?

11-03-2020
NIEUWS OVER DEZE ACTIVITEIT!

Helaas wordt vanwege de corona virus deze activiteit afgezegd!

--------------------------

Het verhaal speelt zich af in Zweden waar een dirigent terug gaat naar zijn geboortedorp na een hartaanval te hebben gekregen en van de dokter het advies heeft gekregen het rustig aan te doen. Of de dirigent zich daaraan kan houden krijgt u te zien in de film “As it is in Heaven. Naast het Zweedse landschap kunt u genieten van de muziek.

Wanneer: 18 maart 2020
Tijd:  vanaf 13.45 - 16.30 uur
Waar: "De Ontmoeting", Kerkstraat 52-N, Dongen
            (gelegen achter het oudste kergebouw van Dongen).
Wat kost het: € 5,--

Organisatie in handen van: Irene van der Helm-Hodes en Piet Beukema

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?