Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht met m/s “Waterpoort” 29 mei as

29 mei 2019 van 10:00 - 17:00 uur

Op 29 mei hebben we weer een mooie boottocht. Compleet verzorgd inclusief diner en rolstoelvriendelijk.

Plaats vertrek: De Haven (Loswal), 9206 AH Drachten.  ï‚·

Rondvaart over de Friese wateren ï‚·

Compleet verzorgde dag incl. diner  ï‚·

Rolstoelvriendelijk met aangepaste toiletten ï‚·

Kosten: € 25,00 per persoon.  ï‚·

Dieetwensen graag doorgeven aan de contactpersoon ï‚·

Opgeven tot uiterlijk 22 mei bij uw contactpersoon of bij Annigje van der Meer 
Tel: 0512-512401

Indien u zich ná 24 mei afmeldt, is geen teruggave van het geld meer mogelijk!

In juli 2018 mocht ‘de Zonnebloem’ afd. Drachten een cheque ontvangen van de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Drachten Friesland Oost. Het bedrag dat aan onze  afdeling is toegekend zal worden gebruikt om de onkosten van de boottocht financieel  te ondersteunen. U betaalt daardoor € 15,00 p.p. minder dan de daadwerkelijke kosten. Wij zijn Rabobank Drachten Friesland Oost zeer erkentelijk voor het mooie gebaar om dit te realiseren.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Appie de Groot

06-51385725
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals