Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Corona

Informatie corona maatregelen

Corona virus informatie

Hieronder vinden jullie de laatste informatie van het Nationaal Bureau.
Wel vragen wij aan de vrijwilligers het contact met de gasten telefonisch te onderhouden.


Maatregelen De Zonnebloem i.v.m. het coronavirus
12-03-2020
Bij de Zonnebloem draait het om mensen met een lichamelijke beperking. We willen hen graag aangesloten houden bij de maatschappij door het bieden van sociale en recreatieve activiteiten. De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers tijdens activiteiten is voor ons echter topprioriteit. In het kader van COVID-19 (corona) volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Eerder op donderdag heeft de Zonnebloem al een besluit genomen ten aanzien van activiteiten. Vandaag zijn tijdens de persconferentie (12-03-2020, 15.30 uur) van Mark Rutte en het RIVM de maatregelen aangescherpt voor heel Nederland en de Zonnebloem volgt die adviezen en scherpt haar beleid nu verder aan.
Nationale Vereniging de Zonnebloem neemt daarom een aantal besluiten die in lijn zijn met de kernboodschap van onze premier van donderdagmiddag: “mijd sociale contacten”:
• met ingang van komende week stoppen wij met de vaarvakanties met MPS de Zonnebloem om de gezondheid van onze gasten, vrijwilligers en bemanning te waarborgen. Dat doen we in ieder geval tot 5 april. Alle gasten worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld en ontvangen in de loop van komende week een schriftelijke bevestiging;
• ten aanzien van de afdelingsvakanties stoppen we, in navolging van het advies van het RIVM, de eerstkomende drie weken (tot en met 5 april) in heel Nederland met deze vakanties. Er wordt contact opgenomen met de betreffende afdelingen en de afdeling Vakanties & Evenementen zal ondersteuning bieden bij het annuleren van de reis.
• in navolging van de kernboodschap van onze premier adviseren wij lokale afdelingen ten stelligste om in het kader van sociale distantie activiteiten voor onze deelnemers, maar ook vergaderingen van vrijwilligers af te zeggen. Dit betekent ook dat huisbezoek niet uitgevoerd kan worden. Wel zorgen we er zoveel mogelijk voor dat we in contact blijven met onze deelnemers, door bijvoorbeeld (dagelijks) telefonisch contact te houden;
We begrijpen de impact van deze besluiten en hopen op begrip van alle betrokkenen. Het is ook in het belang van onze doelgroep dat dit virus zo snel mogelijk gestopt wordt en daarom zijn forse maatregelen noodzakelijk

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

nationaal bureau

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen