Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Play In op vrijdag 20 december 2019 in de Grote Kerk in Epe

20 december 2019 van 14:00 - 16:00 uur

Zoals ieder jaar is er weer een speciale muzikale middag voor gasten van de Zonnebloem tijdens de Play In in de dagen voor Kerstmis

Uitnodiging voor een muzikale kerstmiddag in de Grote Kerk te Epe

met het Kinderkoor Zang en Vriendschap, Duo Van Huffelen,

Vrouwen ensemble Septtimbre, fluit duo Dubbel en Dwars

en meezingliederen

op vrijdag 20 december 2019 van 14.00 – 16.00 uur

Deze middag wordt u gratis aangeboden door de OVE, inclusief warme chocolademelk of gluhwein met wat lekkers. Voor gasten van de Zonnebloem en hun eventuele begeleider wordt speciale ruimte vrijgehouden, evenals voor rolstoelers.

Uw vrijwilliger mag kosteloos mee. Graag zelf voor vervoer zorgen!

Indien u gebruik maakt van vervoer met een vrijwilliger dient u € 3,--  te vergoeden.

Voor een goede organisatie willen we graag weten hoeveel mensen er komen, dus als u deze muzikale kerstmiddag bij wilt wonen, geef u dan op via uw vrijwilliger.

 

Loes Post

06-51114614
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?