Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum Plus Bus 23 januari 2019

23 januari 2020 van 08:30 - 18:00 uur

De Zonnebloem Erp-Keldonk-Boerdonk is uitgenodigd om met de Museum Plus Bus naar een museum te gaan.

Dit houdt in dat wij op donderdag 23 januari 2020 naar het Kröller-Müller museum gaan, mede mogelijk gemaakt door de Bank Giro Loterij.

Het Kröller-Müller Museum is het levenswerk van Helene Kröller-Müller.

Tussen 1907 en 1922 koopt zij samen met haar man Anton Kröller bijna 11.500 kunstwerken aan. Daarmee is haar verzameling een van de grootste privécollecties van de 20ste eeuw. Het museum staat middenin het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe.

In het museum worden we ontvangen  met koffie/thee. Daarna is er een rondleiding van ongeveer één uur. Gezamenlijk gebruiken we daarna de lunch.

8.30 uur:   Rolstoelgebruikers dienen om 8.30 uur aanwezig te zijn

9.00 uurVertrek vanaf het Hertog Janplein, het is de bedoeling dat u op eigen gelegenheid naar het Hertog Janplein komt.

 

 

 

 

 

De Museum Plus Bus streeft ernaar voor 18.00 uur in Erp te zijn. Er is géén aansluitend diner.

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen