Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneelmiddag 3 februari 2020

3 februari 2020 van 13:30 - 16:30 uur

We nodigen u van harte uit voor een gezellige toneelmiddag op maandag 3 februari 2020 in Den Hazenpot in Boerdonk.

Het programma begint om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Toneelvereniging “De Oudere Garde” uit Dinther, speelt voor u het blijspel:

“Waar zijn we aan begonnen”.

Korte samenvatting:

De gezusters, Alie en Bertha Bloem, ruilen hun huis in Etten-Leur voor een huisje in het Woold, vlakbij Winterswijk. Ze willen op een goedkope manier van een rustige vakantie genieten. Al snel ontdekken ze echter dat het huis waar ze terecht zijn gekomen, ook een relatiebemiddelingsbureau gevestigd is. Dan is het ook met hun rust gedaan. De ene vreemde snoeshaan na de andere komt opdraven op zoek naar een partner. Als er door een misverstand ook nog kamers verhuurd worden, is het hek van de dam voor de gezusters. De komische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Een kluchtig blijspel voor een heerlijke middag genieten.

Annelies van Dongen

0413-212304
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen