Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

EntrActe in actie bij theatermiddag Zonnebloem

knipsel-apng

De Vecht - De zaal zat bomvol, vorige week donderdag bij de jaarlijkse theatermiddag van de Zonnebloem. Meer dan 100 gasten waren naar zaal De Groot gekomen voor een gezellige theatermiddag.

Na ontvangst met koffie en een heerlijk Zonnebloem gebakje ging men er eens goed voor zitten. Het ensemble EntrActe uit Lochem, bestaande uit Nini Derlagen en Elly Jansen brachten het programma “ Koude Vlammen.”  In dit programma, met veelal zelf geschreven teksten, gingen de dames op zoek naar situaties en herinneringen uit hun jeugd waarin velen zich konden herkennen.  Deze situaties werden tegemoet getreden met humor, verwondering, een tikje zelfspot en een vleugje nostalgie.

Zo werd voor de pauze een bevlogen therapeut opgevoerd die zichtbaar moeite had met haar oppervlakkige klant. Ook de fitness hype werd aan de kaak gesteld. Het publiek werd uitgenodigd mee te doen zodat men ook nog in beweging kwam. De sketches werden afgewisseld met  grappige liedjes die o.a. de lichamelijke aftakeling als onderwerp hadden.

In de pauze was er ruim tijd voor een drankje en een hapje, waarbij uiteraard volop tijd was voor een gezellig praatje.

Na de pauze kreeg het programma een vervolg in de vorm van een klassenreünie, waarbij vooral de relaties van vroeger onder de loep werden genomen. Op zoek naar de oude vlammen bleken het vooral “Koude Vlammen”  te zijn, waarbij de wens om opnieuw een herinnering te beleven bijna altijd een utopie blijkt te zijn.

Na het laatste lied “ Oude Vlammen” volgde er een hartelijk applaus voor de dames. De aanwezigen namen vervolgens nog rustig de tijd voor een drankje alvorens huiswaarts te keren.

Klik hier voor de foto's.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Adrienne Klunhaar

0571-274714
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken