Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem aanwezig aan de route van de koninklijke familie in Groningen op 27 april 2018

De regio Groningen Stad en Ommeland is door het organisatiecomité Koningsdag 2018 van de gemeente Groningen uitgenodigd om op 27 april 2918 met 41 personen aanwezig te zijn in de Martinikerk!

Wat een fantastisch nieuws!

De regio Groningen Stad en Ommeland is door het organisatiecomité Koningsdag 2018 van de gemeente Groningen uitgenodigd om op vrijdag 27 april 2018 met 19 Zonnebloem-deelnemers en 22 vrijwilligers plaats te nemen in de Martinikerk. Op deze wijze kunnen wij de koninklijke familie tijdens de route die zij aflegt vanaf een fantastische plek begroeten en de Koning wellicht zelfs persoonlijk feliciteren met zijn verjaardag.

Wij zijn enorm enthousiast en verheugen ons op de kennismaking. Bovendien mogen wij zo meegenieten van de mooie klanken van het Noord Nederlands Orkest en de dans die Club Guy & Roni voor de Koning met elkaar hebben geënsceneerd. En dat tegen een decor van een groot kunstwerk van David LaChapelle.

Wij kunnen niet wachten tot het vrijdag 27 april 2018 is!

Zie voor de exacte route: https://koningsdag.groningen.nl/programma/route-koninklijk-bezoek

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Angelique Aikema

0611721958
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?