Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

artiestenmiddag 2018

Met enige regelmaat organiseert de regio samen met een lokale afdeling een gezellige, muzikale middag. Donderdag 18 oktober is het weer zover: in Delfzijl dit keer!

Inmiddels hebben zich zo'n 200 personen aangemeld als deelnemer dan wel als begeleidende vrijwilliger voor een gezellige, muzikale middag in de Evenementenhal in Delfzijl.

Rond half twee wordt iedereen verwacht en om 14 uur beginnen wij met een optreden van zanger Just Jean  (zie voor demo: www.startupevents.nl/just-jean-boeken), waarbij men tevens de gelegenheid krijgt om verzoeknummers aan te vragen.

Na de pauze zal duo El Jackson optreden (zie voor demo: nl.facebook.com/ELJACKSONMUSIC) met onder ander enkele nummers in country style. Het belooft een gezellige, muzikale middag met de nodige hapjes en drankjes te worden.

Onze artiesten hebben er veel zin in, u ook?

Indien u als geinteresseerde deelnemer of geinteresseerde vrijwilliger een kijkje wilt komen nemen, kunt u telefonisch contact opnemen met Joke Kampstra, bereikbaar onder telefoonnummer: 0596-634344. Wij horen graag van u. 

Angelique Aikema

0595-851366
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?