Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

70 jarig Zonnebloem jubileumfeest voor de hele regio

Op vrijdag 25 oktober 2019 vieren wij met bijna 300 personen het 70 jarig bestaan van de Zonnebloem. Het wordt een fantastisch feest, daar in Martiniplaza.

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

 

  1. Voor deelnemers en hun begeleidende vrijwilligers:

Om 12.45 uur: Ontvangst met koffie/thee en muziek van het Alto Kwartet

Om 13.45 uur: officiële opening en een fantastische optreden van Willeke Aberti met live band

Vanaf 15 uur: napraten met hapje en drankje in de foyer

 

  1. Voor alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld:

Vanaf 16.30 tot 19 uur: aftrap, feest met muziek van de Blues Cowboys, hapje, drankje, soep, broodjes, en….. jubileumquiz!

 

Graag tot vrijdag 25 oktober aanstaande bij Martiniplaza!

 

Angelique Aikema

0595-851366
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?